ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1.ONZE VOORWAARDEN 

Behoudens andere bepalingen gaan onze algemene voorwaarden voor op alle andere.

2. PRIJZEN

De prijzen meegedeeld op de webshop zijn prijzen inclusief 21% BTW, exclusief verzendingskosten. Deze prijzen zijn bovendien indicatief en kunnen zonder mededeling vooraf worden gewijzigd. De facturen worden opgemaakt tegen de op het ogenblik van de levering geldende prijzen. Ze zijn gelijkvormig met de wettelijke beschikkingen van de prijzencommissie van het Ministerie van Economische Zaken.

 

3. VERZENDING & LEVERING

Al onze producten worden bij u thuis of op gelijk welk ander adres geleverd in België, Nederland, Frankrijk (vasteland) en Duitsland. Alle producten worden verzekerd verzonden via erkende koerierdiensten. De leveringen gebeuren meestal binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, tenzij specifieke producten die niet op stock zijn bij onze leveranciers. U zal in dit geval zo snel mogelijk worden gecontacteerd door Discovering Decor om dit mee te delen en eventueel, bij extra lange levertijden, naar de juiste oplossing te zoeken. Het is onze missie om steeds de meest klantvriendelijke oplossing te zoeken.

Alle klachten betreffende onvolledige en/of beschadigde zendingen dienen rechtstreeks aan de vrachtvervoerder ter kennis worden gebracht en met hem afgehandeld.

 

4.KLACHTEN & TERUGZENDING VAN GOEDEREN

Eventuele klachten kunnen via e-mail aan ons gemeld worden, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na deze termijn zal de levering beschouwd worden als zijnde definitief en volledig aanvaard. Elke klacht over de kwaliteit moet ons schriftelijk overgemaakt worden samen met het factuurnummer. 

De koper heeft het recht ons mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen. Gelieve ons eerst per e-mail te verwittigen van uw retourzending. Wij horen graag ook even de reden hiervan, en ontvangen graag uw gegevens voor de terugbetaling. U kan hiervoor gebruik maken van het formulier dat terug te vinden is op de site. 

De koper stuurt vervolgens de ongebruikte goederen in originele en ongeopende verpakking op eigen risico en eigen kosten terug naar het adres dat te vinden is op het formulier. Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op de stockartikelen. 

Terugbetaling van de aangekochte goederen gebeurt pas nadat alle goederen volgens de hierboven beschreven manier ontvangen werden op het retouradres. Indien dit niet het geval is zullen extra kosten in rekening gebracht worden bij de terugbetaling.

Indien eerder stalen werden aangevraagd om het product vooraf te leren kennen, worden geen terugzendingen aanvaard. Producten van Basixx worden nooit terug genomen.

 

5. BETALING

De aangekochte goederen zijn via de beschikbare online betaalmogelijkheden direct betaalbaar. Indien U er voor kiest om te betalen via overschrijving, worden de goederen pas uitgeleverd na ontvangst van uw volledige betaling.  

U kan op de site van Discovering Decor bestellen als gast of door het aanmaken van een account. Door het aanmaken van een account kan u sneller een volgende bestelling plaatsen:  uw adresgegevens blijven immers bewaard na het inloggen. 

De meeste items in onze shop kunnen via het principe van de winkelwagen worden aangekocht. Discovering Decor biedt verschillende betaalmogelijkheden. Alle betalingen gebeuren via payment service provider Europabank, wereldwijd gekend voor  gebruiksgemak, fraudeprotectie en beveiliging. Onze webservers bevinden zich tevens achter een streng beveiligde internetverbinding in een professioneel data center.

Indien U niet zo vertrouwd bent met de online betaalmogelijkheden, kan ook een bestelling per e-mail doorgestuurd worden. Wij sturen dan een factuur per e-mail. Bij betaling worden de bestelde goederen verstuurd.

 

6. PRIVACY & VEILIGHEID

Uit respect voor ieders privacy worden alle gegevens die u via onze site zou achterlaten uitsluitend door ons gebruikt in functie van onze klantenservice. Uw gegevens zullen nooit doorgegeven of verkocht worden aan derden. Onze site wordt ook beschermd via een gecertifieerde SSL- verbinding. Dat betekent dat gegevens uit gelijk welk invulveld of invulformulier achter een beveiligde link zitten. Dit kan uw zien aan de s in het url-veld (https). 

 

7. AANSPRAKELIJKHEID

Discovering Decor neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit van de producten die ze leveren, maar is niet aansprakelijk voor enige schade, zowel directe, incidentele of bestraffende schade, die voortvloeit uit het gebruik van of het onvermogen om informatie juist te gebruiken, zoals vermeld op http://www.discoveringdecor.be

 

8. INFORMATIE OP DE WEBSITE

Een tekst, lijst, foto, product aangekondigd op de website kan technische of inhoudelijke onjuistheden of typefouten bevatten. Deze informatie is periodiek onderhevig aan veranderingen. Discovering Decor en/of derden (webmaster, auteurs,…) kunnen op elk moment veranderingen aanbrengen aan deze website.