Decors

ORAC SIERLIJST VOLLEDIG IN DE PICTURE

Deze mooie foto werd gemaakt met de ORAC sierlijst, nl wandlijst DX162-2300d. Door de muur te verdelen in grote vlakken dankzij de muurlijst werd een prachtig effect gecreëerd op deze wand. Wonderlijk hoe één mooie wandlijst of sierlijst een lege muur zo mooi kan indelen. De wand en sierlijst worden beiden in dezelfde donkergrijze kleur geschilderd. Onze ORAC sierlijsten en moulures zijn dus zeer makkelijk overschilderbaar aangezien ze al voorzien zijn van een verfgrondlaag.

 

 

 

 

 

 

Gebruikte sierlijst:

DX162-2300p

ORAC DECOR ALS ACHTERGROND FOTOSHOOT

Magazine: Nina – Het laatste nieuws

Op deze specifieke fotoshoot van het magazine Nina (bijlage Het Laatste Nieuws) werden de Orac sierlijsten gebruikt om klassieke kaders te maken op muren en plafonds. Deze Orac wandlijsten en moulures geven dat extra cachet aan dit decor. Een pyjama party in stijl!

  

Gebruikte producten:

   

P8030                               P4020

 

ORAC DECOR OP TV

Prgoramma: De Rodenburgs – VTM

Dat de producten van Orac ook gegeerd worden bij decorbouwers werd meer dan duidelijk in de televisieserie De Rodenburgs. Deze zeer invloedrijke familie woont voor de gelegenheid in een klein kasteeltje op een boogscheut van de stad Kortrijk. Dat geld en macht niet automatisch veel geluk betekenen, mocht de familie Rodenburg aan den lijve ondervinden.

Voor deze opnames werd het kasteeltje sfeervol ingericht met verschillende producten van Orac Decor.

De moderne sierschouw H101 past perfect in dit gezellig salon. Zowel de schouw, de Orac Decor kroonlijst C990 en de wandlijsten DX162-300p waarmee de deur werd afgewerkt  kregen een frisse witte kleur om de producten van Orac Decor nog meer in de kijker te zetten.

Gebruikte producten:

      

H101                                  C990                          DX162-300p

Hierboven ziet u een mooi voorbeeld van de mogelijkheden met het byblos-systeem.

Gebruikte producten:

Voor de pilasters: K255 – K220 – K223

Voor het byblos-systeem:

   

P9010                                  M9010C

M9010A

   

M9010B                            M9010RL

Van een mooie lambrisering gesproken!

Onderaan werd gestart met de Orac Decor plint SX138. Daarboven werd 2 keer de wandlijst PX103 gebruikt. De kaders in het midden worden gemaakt met de ORAC DECOR wandlijst P8030. Boven deze kaders worden de wandlijst DX121-2300p gebruikt.

Dit alles wordt in één en dezelfde kleur geschilderd wat deze prachtige lambrisering tot resultaat heeft.

Gebruikte producten (van boven naar beneden):

   

DX121-2300P                            P8030

   

PX 103                                   SX138

Bij Discovering Decor kun je ORAC DECOR online bestellen op onze webpagina. Ook per mail en telefonisch kan ORAC DECOR besteld worden.

BewarenBewaren