Designed by ULF MORITZ

Voor wie houdt van  design bieden wij een collectie aan van 12 producten ontworpen door de meester-designer ULF MORITZ. Met deze producten  Designed by ULF MORITZ kan je zelf honderden verschillende combinaties maken en je eigen identiteit in je interieur leggen.

ULF Moritz is de meester in 3D- decoratie. Deze producten hebben allemaal een organische vorm en kunnen gecombineerd worden tot levendige creaties op muur of plafond. Ulf ontwierp voor ORAC DECOR 8 sierelementen en 6 lijsten. Hieronder vind je enkele mogelijke combinaties die kunnen  aanzetten tot het maken van eigen creaties. Zoals alle ORAC DECOR producten zijn ook de ULF MORITZ producten voorzien van een verfgrondlaag wat de mogelijkheid biedt om alles in de gewenste kleur te schilderen achteraf. Veel combinatieplezier!

 

G70G71G72G73LG73RG74LG74RR70

FOLIO-combinaties

De G70 of FOLIO kan eindeloos gecombineerd worden. Kijk hieronder voor enkele leuke voorbeelden.

SUNSHINE

pastedGraphic.png

Deze ‘zon’ kan je muur helemaal opvrolijken. Ook al aan gedacht om ze als uurwerk te gebruiken op je wand?

Gebruikte producten:

pastedGraphic_1.png

G70 – FOLIO

———————–

RUITENPATROON

pastedGraphic_2.png

Je muur krijgt op een elegante manier kleur en reliëf met deze ruiten- combinatie. De G70 in volle actie. Zoals je ziet is het helemaal ‘in’ om toon op toon te werken maar matte verf af te wisselen met glanzende verf.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_1.png

G70 – FOLIO

———————–

 CIRCLE OF FERTILITY

pastedGraphic_3.png

De Folio die gebruikt wordt in the Fertility-circle. Laat de cirkel zo ver mogelijk uitdeinen zoals je zelf wil.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_1.png

G70 – FOLIO

——————–

SCALA-combinaties

Een plezier om te combineren! Deze elegante vorm kan in tientallen combinaties gebruikt worden. Dit dessin brengt gecombineerd met kleur een gloed van warmte en een creatieve toets aan uw interieur.

SCALA DIAMONDS

pastedGraphic_4.png

pastedGraphic_6.png

Deze cirkel van 9 SCALA’s (G71) in een wijnrode kleur fleurt je kale muur volledig op. Bij grotere ruimtes kunnen verschillende cirkels en kleuren gebruikt worden.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_7.png

G71 – SCALA

—————————–

KLAVERTJE VIER

pastedGraphic_8.png

Een mooie combinatie van 4 SCALA’s die elk een andere kant uitwijzen. De zwarte glossy afwerking op de felrode muur geeft een mooi contrasterend effect. Stijlvol met gebruik van zeer weinig materiaal.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_7.png

G71 – SCALA

——————————–

 SCALA INVASION

pastedGraphic_10.png

pastedGraphic_13.png

Een combinatie van SCALA’s die uit de hoek naar je toe komt gevlogen. Met een beetje handige vingers verzaag je de middelste scala’s in verstek en verkrijg je zelf bij u thuis deze mooie combinatie. Het proberen waard. Wil je deze nog sterker doen naar voor komen, schilder dan onze geprimede producten in een feller kleur! Succes! Deze combinatie kan je maken met 12 SCALA’s.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_7.png

G71 – SCALA

——————————–

SMILE-combinaties

Van dit design-ontworpen door ULF Moritz- word je pas echt vrolijk. Maak dartele composities, combineer met andere sierelementen, zet ze in kleur: 1 ding is zeker: succes verzekerd en je tovert een glimlach op de gezichten van je bezoekers.

pastedGraphic_14.png

SMILE TORNADO

pastedGraphic_15.png

Dit tornado-effect krijg je door 12 SMILES te groeperen. Deze zijn in neutrale kleur gezet maar kunnen evengoed geschilderd worden in een felle kleur om het geheel nog sterker te laten overkomen. Dat is 1 van de vele manieren om de SMILE te combineren.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_16.png

G72 – SMILE

————————————

SMILE and FOLIO SQUARES

pastedGraphic_17.png

Al eens een hele wand opgefleurd met een speels ruitendessin waarbij slechts 2 producten gecombineerd worden? Ga de uitdaging aan met de  SMILE en de FOLIO en tover uw muur om tot een 3D- schouwspel. Let op de gelakte sierelementen op de mat geschilderde muur wat het contrast nog groter maakt.

Gebruikte producten:

pastedGraphic_16.png

G72 – SMILE

G70 – FOLIO

———————————

 FLORAL FANTASIES

pastedGraphic_18.png

Combineer dat het een lieve lust is! Laat je creatieve geest los en speel met vormen en kleuren. Deze rode gekleurde sierlementen gecombineerd tot deze floral design geeft een mooi contrasterend effect op de grijze muur. Het dessin kan dus zoals hier ook doorlopen op aanpalende wanden.

Gebruikte producten:

   

G72 – SMILE                                G70 – FOLIO

   

G73R – MINI CURL R   G74R – MAXI CURL R

 

G74L – MAXI CURL L       G73L – MINI CURL L


VOOR INSTALLATIE & TIPS:

Raadpleeg onze installatiehandleidingen

Raadpleeg ook volgende PDF’s:

Ulf Moritz Smile

Ulf Moritz Folio

Ulf Moritz Scala


FOCUS ON THE FOCUS

De FOCUS is een ongewoon heel modern geshaped decoratief element dat uitermate geschikt is om te combineren met verlichting. Hoe doe je dat? Hieronder een mogelijkheid om de FOCUS op de muur of op het plafond te laten zweven met een mooie warme verlichtingsgloed door het gebruik van een ingenieus ledverlichting systeem. Kijk hoe je dit doet!

ENLIGHTENED FOCUS

Beoogde effect:

pastedGraphic_23.png

pastedGraphic_25.png

Hoe ga je te werk?

pastedGraphic_27.png

Je schaft een Focus rozas aan. Je kleeft op de achterkant 4 stukjes hout/mdf in de vorm van een vierkant. Op die vastgekleefde stukjes hout kleef je telkens 2 clipjes die de 26 cm lange ledbars kunnen vast houden.

pastedGraphic_28.png

De IL-004 (led bar low lumen) wordt op ieder stukje hout gekleefd en verbonden door de IL004-004 (connecting cable tussen ledbars). Het geheel wordt gekoppeld aan de IL004 – 003 (convertor) en de IL 004 – 005 (connecting cable tussen converter en ledbar). De converter is op zijn beurt gekoppeld aan de netstroom.

pastedGraphic_23.png

Vervolgens neem je  een cilindervormig stuk hout en kleef dit vast op de achterkant van de rozas (op het middelpunt). Je kunt de grootte van de cilinder aanpassen aan de gewenste afstand die je wil tussen de FOCUS en de muur. Het licht zal zich nadien verspreiden langs de opening die er onstaat tussen de FOCUS en de wand.

pastedGraphic_24.png

Gewenste resultaat:

Gebruikte producten:

R70 – FOCUS

pastedGraphic_33.png

IL004 – 004 conn. cable – IL 004-001 – 26cmIL004-003 + IL 004-005  – Converter + conn. cable

Indien u een offerte wenst voor producten met led-verlichting, stuur ons een mailtje en we beantwoorden uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

FOCUS INVASION

Dit UFO (FOCUS) invasie effect kan gemakkelijk bekomen worden door meerdere focussen op het plafond te kleven. Deze 3D-structuur schept een vlak plafond om tot een organisch welvend geheel.

Gebruikte producten:

R70 – FOCUS

 

Bij Discovering Decor kun je ORAC DECOR online bestellen op onze webpagina. Ook per mail en telefonisch kan ORAC DECOR besteld worden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren