Laatste Nieuws

Orac Decor® blijft innoveren ! Met de W108-W109-W110-W111-W112-W113 3D Wandpanelen kun je de muren van jouw interieur die uitstraling geven   die jouw persoonlijkheid tegemoet komt ! (januari 2021)

 

 

 

 

De New Classics-collectie (mei 2020)

Discovering Decor staat 100% achter deze nieuwe collectie van Orac Decor®.

Deze collectie brengt de nostalgie van vervlogen tijden terug met een moderne Touch.

WATERVASTE DESIGNPLINTEN (Mei-Juli 2016)

Wil je dit vermijden?

Gebruik dan onze hoogwaardige, watervaste en overschilderbare kunststofplinten.

Deze design plinten zijn gemaakt in een hard materiaal (duropolymeer) en geven je dit gewenste resultaat.

VLOERPLINTEN SX138 LANGS EEN MARMEREN TRAP (Maart-April 2016)

Deze keer willen we de ORAC DECOR vloerplint SX138 in de picture zetten. Onze watervaste en overschilderbare ORAC DECOR plinten kunnen op een

mooie manier verwerkt worden als afwerking van de tredes. Afwerkingsplinten ORAC in verstek gezaagd met mooie afwerking.

LANCERING ORAC DECOR NIEUWE OVERZETPLINT SX171 (Januari-Februari 2016)

Deze nieuwe ORAC overzetplint SX171 om oude keramische plinten weg te stoppen. Overschilderbare en 100% watervaste plint.

Zeer handig om oude plinten en kabels te overkappen.

TOONBANK of TAFEL OPGESMUKT MET DECORATIEVE ORAC DECOR WANDLIJSTEN (November-December 2015)

Deze tafel of toonbank werd gemaakt uit een MDF constructie. De tafelpoten en zijkanten werden schitterend gedecoreerd met ORAC DECOR

sierlijsten. Heel wat geörnamenteerde decoratieve wandlijsten van ORAC DECOR werden onder elkaar gekleefd om dit mooi decoratieve effect

te bereiken. Bekijk al onze decoratieve wandlijsten op volgende link: wandlijsten

GUIRLANDE ORAC DECOR DECORATIEVE WANDLIJST P7080 FIGUREERT IN VRT PROGRAMMA ‘THUIS’ (September-Oktober 2015)

Onze geörnamenteerde wandlijst P7080 floreert in de razend populaire soap-serie ‘Thuis’.  Deze sierlijst werd in een mooi kleurtje gestopt en figureert in de eindgeneriek.

Meerdere ORAC DECOR producten zijn te bewonderen in het ‘Thuis’ Decor.

KROONLIJST (SIERLIJST – PLAFONDLIJST) OM GORDIJNRAIL WEG TE STOPPEN (Juni – Juli -Augustus 2015)

Handige oplossing om met een ORAC DECOR SIERLIJST een gordijnrail weg te stoppen. Twee kleefvlakken houden de sierlijst stevig tegen het plafond.

ORAC PLATTE PLINTEN DUBBEL GEBRUIK (April – Mei 2015)

In dit modern interieur wordt onze Dalton ORAC DECOR platte plint DX163 van 10 cm hoogte gecombineerd met de ORAC DECOR platte plint DX162 van 4 cm hoogte. Deze Orac plinten in zeer harde kunststof benadrukken de rechtlijnigheid van het interieur. Bovendien zijn deze plinten overschilderbaar en zijn ze 100% vochtbestendig. Deze plinten kunnen ook als wandlijsten of plafondlijsten (kroonlijsten – sierlijsten) verwerkt worden.

Gebruikte rechte plinten:

NIEUWE ORAC HERITAGE COLLECTIE Kroonlijsten Sierlijsten Plafondlijsten (Februari-Maart 2015)

De grootste sierlijst van de Heritage collectie in actie. Dit is kroonlijst C344. Deze Orac collectie bestaat uit 4 sierlijsten. Deze nieuwe collectie kroonlijsten haalde zijn inspiratie bij de Engelse Heritage stijl. De diepe curve die bijna terug komt op de muur geeft deze collectie sierlijsten een zeer elegante look.

De volgende kroonlijsten- sierlijsten – plafondlijsten zijn te vinden in deze collectie:

LANCERING NIEUWE COLLECTIE

SIERLIJSTEN ANTONIO SMALL EN LARGE IN ACTIE (December 2014) 

Bovenstaande foto’s werden gerealiseerd met het gebruik van slechts 2 sierlijsten voor indirecte verlichting. De verlichtingslijst ANTONIO SMALL C373 en zijn grotere broer verlichtingslijst C374. In die verlichtingslijsten wordt een LED verlichtingssysteem verwerkt. Die wordt in de sierlijst gelegd ofwel op een aluminium profiel geklikt. Beide sierlijsten voor indirecte verlichting kunnen als uplighter of downlighter gebruikt worden.

Onderaan: Antonio small C373 schijnt op SX167-DUNE.

Middenstuk: Antonio Large C374 in combinatie met Antonio Small C373.

Prachtige combinaties met deze twee producten:

ORAC DECOR ALS ACHTERGROND FOTOSHOOT (November 2014)

Magazine: Nina – Het laatste nieuws

Op deze specifieke fotoshoot van het magazine Nina (bijlage Het Laatste Nieuws) werden de Orac sierlijsten gebruikt om klassieke kaders te maken op muren en plafonds. Deze Orac wandlijsten en moulures geven dat extra cachet aan dit decor. Een pyjama party in stijl!

Gebruikte producten:

ORAC DECOR als topmerk te zien op INTERIEUR – KORTRIJK (oktober 2014).

Hieronder enkel foto’s van de nieuwe collectie ULF MORITZ for ORAC DECOR verlichtingsprofielen- en lijsten die ervoor zorgen dat deze tijdelijke hotelkamer een sterk karakter werd aangemeten. In deze hotelkamer werd het beddenhoofd met de nieuwe verlichtingscollectie Antonio gedecoreerd. Deze indirecte verlichtingslijsten met LED-verlichting in verwerkt brengen je in een dromerige sfeer. Ook de hoge plint SX156 werd geïnstalleerd in deze kamer.

Dit alles van ORAC DECOR online te verkrijgen via discoveringdecor.be. Wij geven ook advies voor je project en kunnen ook de plaatsing of installatie van ORAC DECOR kroonlijsten, wandlijsten, indirecte verlichting,… aanbieden.

Enkele sfeerbeelden van het project: