Leverings- en betalingsvoorwaarden

1.  Kostprijs van de verzendingen 

Bestellingen worden GRATIS geleverd in België, Nederland en Luxemburg voor bestellingen hoger dan €200 (BTW incl).  Voor bestellingen met een waarde lager dan €200, wordt een transportkost van € 25 (BTW excl.) aangerekend. Voor leveringen in Frankrijk, Duitsland en Engeland wordt een transportkost van €35 aangerekend.

De levering gebeurt zeer snel. Wanneer de bestelling en betaling ontvangen wordt, dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verstuurd..

2. Bezorging van een bestelling

Indien een zending bij de eerste aflevering niet afgeleverd kan worden, wordt er tussen de klant en de koerierdienst (telefonisch) afgesproken wanneer de tweede aflevering kan gebeuren. In sommige gevallen wordt een bericht achtergelaten door de koerierdienst waar u uw pakket kan gaan afhalen.

Gelieve er echter steeds voor te zorgen dat het leveringsadres correct geschreven is en dat er bij voorkeur iemand aanwezig is om het pakket te ontvangen op het leveringsadres. (handtekening is nodig bij levering). De goederen worden gelost tot aan de stoep.

Alle producten worden verzekerd verzonden via erkende koerierdiensten. De leveringen gebeuren meestal binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, tenzij specifieke producten niet op voorraad zijn. Dit gebeurt zelden. U zal in dit geval zo snel mogelijk worden gecontacteerd door Discovering Decor om dit mee te delen en eventueel, bij extra lange levertijden, naar de juiste oplossing te zoeken. Het is onze missie om steeds de meest klantvriendelijke oplossing te zoeken.

Alle klachten betreffende onvolledige en/of beschadigde zendingen dienen rechtstreeks aan de vrachtvervoerder ter kennis worden gebracht en met hem afgehandeld.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan goederen eenmaal ze afgeleverd werden volgens de geijkte procedure.

3. Telefonisch bestellen en betalen

Wij staan u graag te woord om u een antwoord te bieden op al uw vragen en ideeën. Bestellingen worden per e-mail of via de gangbare manier op de webshop aanvaard.

Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.
Discovering Decor kan altijd een bestelling weigeren indien de klant niet op voorhand wil of kan betalen. In principe gaat iedere bestelling pas de deur uit na definitieve betaling.

4.Klachten & terugzending van goederen 

Eventuele klachten kunnen via e-mail aan ons gemeld worden, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na deze termijn zal de levering beschouwd worden als zijnde definitief en volledig aanvaard. Elke klacht over de kwaliteit moet ons schriftelijk overgemaakt worden samen met het factuurnummer.

De koper heeft het recht ons mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen. Gelieve ons eerst per e-mail te verwittigen van uw retourzending. Wij horen graag ook even de reden hiervan, en ontvangen graag uw gegevens voor de terugbetaling. U kan hiervoor gebruik maken van dit  formulier .

De koper stuurt vervolgens de ongebruikte goederen in originele en ongeopende verpakking op eigen risico en eigen kosten terug naar het adres dat hij door zal krijgen van Discovering Decor. Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op de stockartikelen.

Terugbetaling van de aangekochte goederen gebeurt pas nadat alle goederen volgens de hierboven beschreven manier ontvangen werden op het retouradres. Indien dit niet het geval is zullen extra kosten in rekening gebracht worden bij de terugbetaling.

Indien eerder stalen werden aangevraagd om het product vooraf te leren kennen, worden geen terugzendingen aanvaard.

Zendingen van kroonlijsten en sierlijsten vertrekkensklaar in het magazijn: