Orac Decor® ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar decoratieve producten voor uw interieur. Het Belgische bedrijf werkt samen met gerenommeerde architekten zoals Orio Tonini en Ulf moritz voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Orac Decor® beschikt over een uitgebreid gamma kroonlijsten, wandlijsten, plinten en decoratieve elementen in zowel een klassieke als moderne stijl tegen een betaalbare en scherpe prijs.

Laat Orac Decor® u inspireren om zowel klassieke, tijdloze als moderne interieurs te decoreren.

De voornaamste productgroepen zijn:

~ KROONLIJSTEN
~ WANDLIJSTEN
~ PLINTEN
~ INDIRECTE VERLICHTINGSLIJSTEN 
~ DECORATIEVE ELEMENTEN 

De producten zijn gemaakt uit een van de volgende materialen:

PUROTOUCH®

De Purotouch® collectie (250 referenties) wordt geproduceerd uit kwalitatieve polyurethaan van hoge densiteit die scherpe details mogelijk maakt. Deze collectie omvat een grote variatie geornamenteerde lijsten. Er is geen beperking qua stijl, design, grootte en detail. De kroonlijsten, wandlijsten en decoratieve elementen zijn licht, gemakkelijk te installeren en hebben een eerste grondlaag zodat ze na installatie geschilderd kunnen worden. Heel wat lijsten worden ook in flexibele vorm aangeboden zodat u perfect rond een gebogen wand kunt werken.

DUROPOLYMER®

De Duropolymer® collectie (55 referenties) laat u toe om een decoratieve toets te geven aan uw interieur. De kroonlijsten, wandlijsten, deuromlijstingen en plinten uit deze collectie zijn stootvast en waterbestendig. Bovendien zijn ze ook voorzien van een eerste verflaag zodat u ze kunt overschilderen in de kleur van uw keuze.
Deze producten zijn gemaakt uit Duropolymer®, een geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreenmix van hoge densiteit. Deze producten zijn ook gemakkelijk te verwerken en ze hebben ook een eerste verfgrondlaag.

DUROFOAM®

De Durofoam® collectie (14 referenties) is een basisgamma van fijn afgelijnde kroonlijsten die zowel een functionele als licht decoratieve toets geven aan uw muur en plafond. Hier bieden we een beperkte keuze aan in 4 verschillende vormen (curves, waves, classics en steps). De producten zijn gemaakt uit Durofoam®, een geëxtrudeerde lichtgewicht polystyreenmix van medium densiteit, en voorzien van een primer zodat u ze gemakkelijk kunt overschilderen.


VOORDELEN MATERIAAL ORAC DECOR

Welke troeven kunststof heeft, ontdekt u in onderstaande tabel.

Maak kennis met Orac Decor® op de website: ORAC DECOR.