DISCOVERING DECOR IN RESTAURANTS

Modern en klassiek verweven in toprestaurant Berto.

Zaak: Restaurant Berto Waregem – Interieurontwerp: Architectenbureau Winny Vangroenweghe

Voor de herinrichting van sterrenrestaurant Berto in Waregem kozen de eigenaars resoluut voor een strak en clean interieur. De zwarte meubels en zwarte vloer contrasteren daarbij maximaal met de witte inrichting.

De perfect gekozen kroonlijsten en plinten zorgen voor een afgewerkt geheel. Dankzij de  indirecte verlichting krijgt de ruimte een extra dimensie. De speelse vorm van de plafondverlichting zorgt voor een breekpunt in het strakke interieur. Bovendien herhaalt dat speelse element zich in de rozet op het plafond.

 

Gebruikte producten:

Gebruikte mouluren:

Spelen met kaders: restaurant Boca Grande.

Zaak: Restaurant Boca Grande – Interieurontwerp: Lazaro Rosa-Violan – Contemporain Studio

Dit toprestaurant in Barcelona is gekend voor zijn hoogstaande keuken met als specialiteit super verse vis en fruits de mer. Naast de Boca Grande heb je de Boca Chica waar je van een cocktail kan proeven. De designer Lázaro Rosa Violán maakt een praaltje van dit interieur gebruik makend van ORAC DECOR producten, vooral verwerkt in kaders op muren en plafond.

Enkele voorbeelden hiervan :

Deze kaders op de wanden en plafonds werden gemaakt met AXXENT wandlijsten.

Gebruikte producten:

Deze kaders op het plafond werden gemaakt door de PX103 telkens in verstek te zagen en in vierkanten te plaatsten. Het buitenste kader wordt gevormd door de ORAC DECOR wandlijst PX 120.

Gebruikte producten: