DISCOVERING DECOR IN RESTAURANTS

Modern en klassiek verweven in toprestaurant Berto.

Zaak: Restaurant Berto Waregem – Interieurontwerp: Architectenbureau Winny Vangroenweghe

Voor de herinrichting van sterrenrestaurant Berto in Waregem kozen de eigenaars resoluut voor een strak en clean interieur. De zwarte meubels en vloer contrasteren daarbij maximaal met de witte inrichting.

De kroonlijsten en plinten zorgen voor een afgewerkt geheel, terwijl de keuze voor indirecte verlichting een extra dimensie aan de ruimte geeft. Ook de speelse vorm van de plafondverlichting, die voor een breekpunt zorgt in het strakke interieur, werd herhaald met de rozet in het plafond.

Gebruikte producten:

Gebruikte mouluren:

Spelen met kaders: restaurant Boca Grande.

Zaak: Restaurant Boca Grande – Interieurontwerp: Lazaro Rosa-Violan – Contemporain Studio

Dit toprestaurant in Barcelona is gekend voor zijn hoogstaande keuken met als specialiteit super verse vis en fruits de mer. Naast de Boca Grande heb je de Boca Chica waar je van een cocktail kan proeven. De designer Lázaro Rosa Violán maakt een praaltje van dit interieur gebruik makend van ORAC DECOR producten, vooral verwerkt in kaders op muren en plafond.

Enkele voorbeelden hiervan :

Deze kaders op de wanden en plafonds werden gemaakt met AXXENT wandlijsten.

Gebruikte producten:

Deze kaders op het plafond werden gemaakt door de PX103 telkens in verstek te zagen en in vierkanten te plaatsten. Het buitenste kader wordt gevormd door de ORAC DECOR wandlijst PX 120.

Gebruikte producten: