ROZETTEN ANDERS BEKEKEN

 

Rozetten, ook rozassen genoemd, zijn in de plaats een functioneel element waarbij je de  verbinding tussen luster en plafond kunt camoufleren.

Tegenwoordig is het aanbod van rozetten echter zo uitgebreid dat  die niet enkel functioneel optreden maar ook of zelfs enkel als decoratief element.

Enkele voorbeelden van het gebruik van rozetten vind je hieronder.

Leuke toepassingen, maar rozetten zijn eigenlijk ook leuke ornamenten die op creatieve manieren niet alleen enkele luchters kunnen opsmukken. Hieronder vind je voorbeelden van leuke toepassingen van rozetten: ROZETTEN ANDERS BEKEKEN

Rozet in vierkant

Deze super-originele wand is een samenspel van traditionele rozassen ingebed in een muur van vierkanten.

De vierkanten worden gemaakt met het gebruik van ORAC DECOR wandlijst PX120 die steeds in verstek gezaagd wordt.

In de vierkanten wordt telkens een rozet geplaatst.

Onderaan wordt de wand afgewerkt met de ORAC DECOR plint uit de LUXXUS collectie SX156.

Gebruikte mouluren:

Rozet op de wand

Dit toprestaurant in Barcelona is gekend voor zijn hoogstaande keuken met als specialiteit super verse vis en fruits de mer. Naast de Boca Grande heb je de Boca Chica waar je van een cocktail kan proeven. De designer Lázaro Rosa Violán maakt een praaltje van dit interieur gebruik makend van ORAC DECOR producten, vooral verwerkt in kaders op muren en plafond.

Enkele voorbeelden hiervan :

Gebruikte producten:

Romantische wandverlichting

In dit project werd onze zeer populaire ORAC DECOR rozas R08 toegepast. De rozas fungeert hier als versiering van de wand maar ook als luster voor de wandverlichting.

Bovenaan wordt de ORAC DECOR kroonlijst C322 gebruikt. De kaders waarin de rozas verwerkt is,  zijn gemaakt met de P8030 en zijn flexibele versie.

Origineel, uniek en zeer mooi, als je het ons vraagt.

Gebruikte producten: