ONZE TROEVEN

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u sierlijsten kopen? Dan bent u hier op het juiste adres. Hieronder vindt u onze grootste troeven:

 

Snelle levering aan huis, op de zaak of op uw werf

Wilt u sierlijsten kopen en ze thuis, op uw project of op de werf geleverd hebben? Dit kan allemaal bij Discovering Decor!

Bestellingen op weekdagen voor 20 uur ’s avonds is levering binnen de 48 uur in België en Nederland. Daarnaast worden bestellingen buiten België en Nederland in maximum 5 dagen geleverd. We verwerken geen bestellingen op weekends en feestdagen. Uw bestelling zal de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden worden.

(Indien product in voorraad en onder voorbehoud van wijzigingen bij de koerierdiensten).

Voor ons is het belangrijk om kwalitatief hoogstaande producten te koppelen aan een excellente service. Daarom worden online bestellingen geleverd op het door u gekozen adres en dit zo snel mogelijk!

 

Stalenservice

Vindt u het nog moeilijk een keuze te maken uit ons ruim aanbod aan moulures (plafondlijsten, wandlijsten, plinten, …) ?

Daarvoor bieden we 11cm stalen aan van alle types sierlijsten aan een democratische prijs van 5€ per staal (levertermijn: maximum 5 werkdagen). U krijgt dan een promocode van deze waarde voor uw volgende bestelling.

Aan de hand van het staaltje krijgt u een beter idee van het design en de kwaliteit van onze moulures. Vraag uw staal hier aan.

 

100% beveiligde betaling

Met onze betalingsmodule kan u er voor kiezen om uw bestelling te betalen via overschrijving, bancontact , Visa of Maestro of iDEAL.

Discovering Decor accepteert geen cheques of contante betalingen.

Uw bestelling wordt verstuurd van zodra de betaling ontvangen werd. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met de melding van ontvangst van betaling en verzending van de bestelling.

Onze kredietinstelling verzekert een betalingstransactie in volle vertrouwen en biedt de meest veeleisende veiligheidsnormen op de markt.