Winkels

 

 

PROJECT DISCOVERING DECOR MET ORAC DECOR

Opening van een nieuwe winkel aan zee. Modern interieur met een klassieke toets dankzij ORAC DECOR sierlijsten en wandlijsten.

In dit project werden kaders gemaakt met de hoogwaardige ORAC DECOR kunststof lijst P3020 gemaakt uit Purotouch.

Gebruikt ORAC DECOR product:

Nieuw ORAC DECOR project: 

Deze trendy ingerichte zaak maakt gebruikt in dit project van ORAC DECOR indirecte verlichting. 

De ORAC DECOR kroonlijst voor indirecte verlichting met referentie C371-SHADE verlicht deze zaak op een gezellige en indirecte manier. In de SHADE wordt een LED-verlichting gelegd. Onderaan wordt de de muur ook afgewerkt met de ORAC DECOR overschilderbare en waterbestendige plint DX163-2300 die opnieuw een moderne, strakke toets geeft aan dit interieur. Deze plint steekt wat elektriciteitskabels weg dankzij zijn holle ruimte achteraan. ORAC DECOR producten voor projecten zijn snel verkrijgbaar bij www.discoveringdecor.be.

 

Gebruikte producten:

Poëtisch ingerichte schoenenspeciaalzaak

Zaak: Gabatta – Pontevedra – Interieurontwerp: Maison Brisset

 

In het Spaanse Pontevedra (Galicië) bevindt zich Gabatta, een erg gezellige schoenenwinkel. De geslaagde combinatie van onder meer behangpapier, licht en andere leuke details zorgen voor een warme en uitnodigende omgeving. 

Ook de profielen van Orac Decor® dragen bij tot het warme karakter van de winkel. Zowel de oplossingen met de indirecte verlichting als de aankleding van de wanden (ook buiten) en de rekken zorgen voor het afgewerkte aspect van de winkel.
De spiegel werd omkaderd met onze ORAC DECOR wandlijst P7040. De kast wordt bovenaan afgewerkt met de CX128.

 

De lambrisering wordt gemaakt met de DX119-2300 op 1 meter hoogte en onderaan afgewerkt met de ORAC DECOR plint SX118. De P4020 wordt gebruikt om de kaders van de lambrisering te maken.

Bovenaan wordt onze C901 gebruikt om een speciale sfeer te creëren en de zaak indirect te verlichten.

Gebruikte producten:

Op de foto hierboven zie je ook het ORAC DECOR Byblos-systeem in actie. Zeer mooi om uw koopwaar in de picture te zetten.

Gebruikte producten voor Byblos systeem:

Gebruikt product:

Gucci winkel

Zaak: Centrum Antwerpen België

Gucci was op zoek naar een geprefereerde partner om zijn luxueuze en kwaliteitsvollelederwaren nog stijlvoller op de markt te brengen. Niemand minder dan Orac Decor® werd uitgekozen om deze veeleisende klus te klaren.

In deze winkel werden heel wat wandlijsten op de wand en toog onder elkaar verwerkt wat een fantastisch reliëf geeft op zowel wanden als de toonbank?.

Voor dit project werden onder andere volgende producten gebruikt: